Saltar al contenido

QUÈ DESITGES?

gaudir d'una sexualitat equilibrada i viure una vida plena

Inspira placer, energía sexual, éxito en tus propósitos, orgasmo femenino, autoestima. Nuskanna

Obre els ulls a una nova realitat.

Les línies que acabes de llegir en COM ET SENTS et mostren una crua realitat, cert. No pateixis perquè és un desequilibri energètic que té solució. Si has vist reflectida la teva vida en aquestes fredes paraules ha d’haver estat dolorós, però acceptar la nostra realitat ens empeny a lluitar per ser millors.

Encara existeix dins teu l’adolescent que tenia aquells senzills i ara perduts somnis. Per reviure-la únicament necessites despertar-la i recordar-li que vols viure la vida i fer-ho gaudint dels plaers més humils i una mica mundans. Les teves vivències, per dures que hagin estat, són part de la teva història i han forjat la teva personalitat i caràcter, però ets tu qui decideix com vols que sigui el teu present.

A continuació les paraules que llegiràs et parlaran de pau, harmonia i il·lusió, sempre acompanyades pel plaer i la seguretat que ens atorga les relacions sexuals i l’amor per tu mateixa.

SENTIR més I VIURE EN EQUILIBRI

Sexo en equilibrio, incrementar tu placer sexual, sentirte más plena, orgasmo femenino, lograr tus metas con éxito, lilith

LILIT

IL·LUSIONADA. Despertaràs amb ganes de viure.

ÚNICA. Tu ets el més important.

FELIÇ. Et cuidaràs, estimaràs i valoraràs.

VISIBLE. Brillaràs entre la multitud.

PODEROSA. El teu poder serà: «M’ho mereixo»

SEGURA. Trepitjaràs fort perquè tu ho vals.

Sembla una obvietat dir que gaudir del bon sexe ens puja l’autoestima, però, al meu entendre, és el canvi més substancial que percebrem i sobretot després d’un període d’abstinència. Com més gaudim del sexe, millor ens sentim, cuidem més la nostra salut i interior, prestem més atenció a la nostra imatge i la nostra cara serà un fidel retrat de la nostra felicitat.

També augmentarà la nostra satisfacció personal, seguretat, desig sexual i com a conseqüència milloraran les nostres relacions en tots els àmbits i els nostres projectes fluiran aconseguint més èxits.

I com tot entrenament físic, com més practiquem, millor respon el cos i la ment. Com més evoluciona el nostre interior, més lliure corre el plaer pel nostre ésser.

Aquestes paraules estan plenes d’experiència i espero que tinguis fe que ho pots assolir i accedeixis al TALLER

ACTIVA. Aprofitaràs el dia amb energia.

REALITZADA. Estaràs satisfeta amb la teva vida.

SENSUAL. Et mostraràs confiada i juganera.

LLANÇADA. La iniciativa és la llibertat.

ALEGRE. El somriure s’instal·larà als teus llavis.

DIRECTA. Sense tabús ni complexos.

Gaudir de la nostra sexualitat ens aporta calma i molta energia encara que, pugui semblar contradictori, totes dues juntes ens equilibren. Fruir del sexe ens torna més afables i pacients alhora que, ens mou a fer aquelles activitats que ens feien mandra.

El bon sexe ens converteix en dones segures per assolir els nostres objectius, en tots els aspectes de la nostra vida, perquè ens lliurem amb passió i il·lusió en tot el que fem.

Podem xalar del nostre cos de moltes maneres, tant en companyia com en solitari. Reconnectar ens dona ales per viure la vida en plenitud atenent les nostres necessitats.

El que has llegit en aquesta columna et sembla xerrameca i no penses que tu puguis sentir res semblant? Pots canviar d’opinió si segueix endavant i no paris de llegir perquè la teva vida pot canviar. Fa tu el primer pas i la vida t’aplanarà el CAMÍ.

APASSIONADA. Experiències més intenses.

LLIURADA. Abandonaràs les pors més profundes.

HUMANA. Viuràs en el respecte per tu i pels altres.

AFECTUOSA. El teu cos sentirà molt més.

COMPLETA. Tot a la teva vida fluirà molt millor.

SATISFETA. Et sentiràs complaguda i plena.

Quan es viu una sexualitat equilibrada, la satisfacció personal s’incrementa. En lliurar-se a l’altre respectant-nos com a éssers increïbles que som, l’energia flueix tan lliure que augmenta la teva capacitat de sentir plaer, no només en els teus punts erògens sinó en tot el teu ésser.

Experimentar les relacions estant segura de tu mateixa, sense pors ni impaciència i acceptant que es lliurin a tu en cos i ànima, potenciarà aquesta energia sexual que desprens per atraure persones més sanes que aportin molt més a la teva vida.

Una sexualitat plena i saludable enforteix els teus projectes perquè aconsegueixis l’èxit que desitges. Deixaràs enrere la manca i els fracassos per abraçar l’abundància i els èxits.

Permet-te gaudir una vida plena en totes les seves facetes per abraçar la pau i la felicitat. Pots avançar al teu PAS A PAS per descobrir una nova forma de viure.

Comparteix