Saltar al contenido

El viatge

TERÀPIA EL VIATGE

Tots marxarem un dia, la qüestió és fer-ho en pau

Qui no coneix algun cas d’una persona que, en les últimes hores de vida, resisteix fins que arriba la persona que estava esperant i en acomiadar-se, se’n va?

En els últims moments de la nostra vida fem balanç i, si en tenim l’oportunitat, creix la necessitat de solucionar vells malentesos o dir aquells t’estimo oblidats. Però hi ha molt més del que som conscients: l’energia, els propòsits de l’ànima, el camí que iniciem…

EL VIATGE TERAPIA CANALITZACIO MORT moribunt nuska anna canalitzacio

Una de les coses que més desitgem a la vida és el benestar dels nostres éssers estimats. I és terrible veure’ls angoixats pel dolor o la por del que està venint. Això fa que moltes persones s’aferrin a la vida amb totes les urpes allargant uns instants el viatge fins a tancar el que creuen tenir pendent.

És moment per pensat en ells i oblidar-nos del nostre dolor.

No volen separar-se d’aquells que estimen. O els ha quedat massa coses per dir. Les llàgrimes que s’esboquen  mig amagades darrere un lleu somriure pler de turment.

Encara podem fer alguna cosa molt important per ells, lluny d’abraçades i mostres de l’amor que sentim, i és facilitar un desenllaç ple de pau i serenitat. 

Nuskanna Nuska Anna Terapia terapeuta canalitzacio radiestesia reiki arquetips akashics pendul el viatge moribunt mort essers estimats morir ultims moments malalt terminal
Nuskanna Nuska Anna Terapia terapeuta canalitzacio radiestesia reiki arquetips akashics pendul el viatge moribunt mort essers estimats morir ultims moments malalt terminal

Amb aquesta teràpia a distància, el que fem és alliberar tots els  bloquejos encara existents, transmutar tots el aprenentatges que han quedat pendents, netejar l’energia i deixar-la pura.

Amb aquesta feina facilitem un transit cap a la llum més dolçdonem l’oportunitat de començar una nova vida lliure de temes pendents o velles memòries pendents.

Emprenem el camí cap el nou destí. Això no s’acaba aquí.

coneix altres teràpies

Comparteix