Saltar al contenido

No nats

TERÀPIA NO NATS

Un avortament no és el final d'una vida. És un nou viatge de l'ànima

Intens és el dolor que deixa la pèrdua, els plans trencats, les il·lusions esvaïdes i afloren les culpes i pors.

El cos que, fins llavors es preparava per allotjar una vida, queda buit i amb un dur camí al davant per adaptar-se a les noves circumstàncies.

Però la mare, no és l’única que queda ancorada en la incertesa, que passa per uns dies d’incomprensió i que no entén res. 

Una ànima us havia triat com a pares, havia pactat viure aquella vida marcada per les tries signades abans de venir. Ara, igual que tu, es pot trobar perduda, aferrada a la vida que no brotarà i necessita la nostra ajuda.

A aquesta vida, tal com la coneixem, venim a aprendre lliçons vitals per l’existència de la nostra essència. D’aquí que hi ha històries crues als nostres ulls, en les quals aprenem moltíssim i d’altres planeres en les quals descansem i fluïm.

La nostra ànima es prepara abans de començar una nova vida terrenal. Ha de triar els pares,  quan vol arribar i decidir els aprenentatges que assimilarà al llarg d’aquest nou camí que emprendrà en uns mesos.

No nats teràpia avortament Nuskanna

El primer pas en el qual treballarem, serà tallar tot vincle energètic que pugui haver quedat amb entre les vostres ànimes. Només així us alliberareu perquè cadascú pugui seguir la senda que té per davant sense llasts.

Quan marxem d’aquest pla, portem energies, memòries o bloquejos que han de ser alliberats i netejats per seguir el procés dolçament i en pau. Per tant, ajudarem al no nat a anar cap a la llum i que pugui triar uns nous pares i una nova vida.

coneix altres teràpies

Comparteix