Saltar al contenido

Neteja energètica

taller neteja energètica

les energies tòxiques que absorbim ens emmalalteixen

El taller de neteja energètica pot ser una experiència transformadora per als que busquen alliberar-se d’energies negatives, equilibrar els seus camps energètics i promoure un millor benestar. 

TALLER

El benestar energètic integral fa referència a un estat general de salut i equilibri que abasta aspectes físics, mentals, emocionals i espirituals d’una persona. Aquest concepte es basa en la idea que la salut no està relacionada només amb el cos físic, sinó també amb l’energia que flueix a través de diferents nivells del nostre ésser i les que ens envolten.

Taller neteja energia. Alliberar energies tòxiques. Sanar a través de l'energia.
Nuskanna Nuska Anna Terapeuta canalitzadora radiestesia akashics reiki arquetips reservar cita taller pendols

En aquest taller compartiré diferents pràctiques per netejar les vostres energies i les de la vostra llar amb diverses tècniques a l’abast de tothom.
En definitiva, aprendreu tot el necessari per canviar la vostra energia i viure una vida saludable i gaudir de benestar.

A qualsevol persona respectuosa amb afany de conèixer noves eines, amb ganes d’aprendre i el desig de gaudir de més qualitat de vida.
No és necessari tenir cap habilitat en especial.

Taller neteja energia. Alliberar energies tòxiques. Sanar a través de l'energia.

L’energia tòxica en l’àmbit espiritual fa referència a patrons d’energia negativa o perjudicial que poden afectar el benestar d’una persona. Tot i que l’espiritualitat sovint s’associa amb el creixement personal i la recerca de la pau interior, també pot haver desafiaments associats amb la interacció amb altres pràctiques poc ètiques o malentesos en el camí espiritual.
En aquest estadi comanaríem a alterar les bons hàbits i abandonarem l’evolució interior.

L’energia tòxica, en forma de pensaments negatius, baixes passions i creences limitants, pot generar estrès i ansietat. La preocupació constant, l’autocrítica i l’anticipació negativa poden contribuir a un estat de tensió emocional.
Les persones poden començar a dubtar de les seves habilitats i valor personal, cosa que afecta la percepció que tenen de si mateixes i baixar l’autoestima.
Apareixen els pensaments bucles, judicis, crítiques, agressivitat verbal, victimisme verbal…

L’afectació emocional es refereix a la influència que esdeveniments, experiències, pensaments o relacions poden tenir a l’estat emocional d’una persona. Aquesta afectació es pot manifestar en una àmplia gamma d’emocions i pot variar en intensitat segons la situació. Algunes afectacions es poden manifestaramb alegria, tristesa, por, ansietat, enuig, frustració, culpabilitat, remordiment…
En aquest punt sentim malestar sense que els metges puguin detectar encara patologies o lesions.

En l’últim estadi, el cos comença a patir les conseqüències del temps que conviscut amb energies denses.
En aquest punt, el cos parteix inflamació crònica, lesions i/o patologies. Aquestes situacions es podrien haver evitat, si al primer senyal en l’estat espiritual, haguéssim actuat i netejat les energies tòxiques que hauríem absorbit.
La nostra energia requereix atenció per allunyar les malalties que es poden cronificar si persistim a mantenir les energies tòxiques.

8 de JUNY de 2024

9.00h a 15.00h al centre de VIC (Barcelona)

PREUS: 100€

INSCRIPCIÓ: 40€ al reservar la teva plaça i la resta el dia del taller.

El preu inclou dossier i materials per rituals.

Per formalitzar la inscripció cal enviar un WhatsApp indicant neteja energètica i nom i cognoms
i realitzar pagament per Bizum per formalitzar la reserva: 621 18 00 93.

Per consultes podeu enviar un WhatsApp, correu electrònic a info@nuskanna.com
o contactar a través del formulari que trobareu a continuació

CONDICIONS DELS TALLERS:
Les places es reservaran per ordre d’inscripció després de formalitzar el pagament i fins a arribar a un màxim de 10 persones.
En el cas d’excedir el nombre d’inscripcions, s’entrarà en llista d’espera o es proposarà repetir el taller en una altra data.
En el cas, d’haver abonat l’import i no poder assistir, no es farà devolució dels diners a excepció que hi hagi causes greus justificades.
No perdríeu els diners, és donaria l’opció d’apuntar-se en propers tallers restant l’import pagat.

ELS TALLERS

Comparteix