Saltar al contenido

TERÀPIA FLAMES BESSONES

ENTENDRE EL QUE T'ESTÀ PASSANT FACILITA EL CAMÍ

Es creu que les flames bessones comparteixen una connexió espiritual profunda que va més enllà de les connexions humanes convencionals. Aquesta connexió es descriu com un llaç còsmic que uneix les ànimes en un nivell més elevat.

qUÈ REPRESENTA SER FLAMA BESSON?

Flames bessones, connexió unica, amor, plaer, sexe intens, unio,,caçador i corredor, separacio

NO ES FÀCIL

Però val la pena. Aquest viatge espiritual marcat per desafiaments i transformacions representa una connexió única que transcendeix les comprensions convencionals de l’amor.
Les flames bessones, en dividir-se en dues entitats però complementant-se en essència, enfronten reptes  significatius que actuen com a catalitzadors per al creixement espiritual.
Tot i que el trajecte implica superar obstacles i comprendre les dualitats, la trobada entre aquestes ànimes es considera una experiència poderosa.
L’objectiu últim és assolir una unió còsmica i espiritual completa, on cada entrebanc es converteix en una oportunitat per a la realització profunda.
Tot i la complexitat del camí, la recompensa d’una connexió espiritual única fa que cada pas valgui la pena.

L’experiència de les flames bessones és com un viatge a través d’un laberint de miralls reflectants, on cada trobada, ja sigui harmoniosa o desafiadora, actua com una oportunitat per a l’evolució personal i espiritual. Cada interacció serveix com un mirall de la pròpia ànima, mostrant les àrees que necessiten curació, creixement i transformació.

Flames bessones, connexió unica, amor, plaer, sexe intens, unio,,caçador i corredor, separacio

L’amor entre les flames bessones no és simplement una connexió romàntica, sinó una força catalitzadora que impulsa el creixement i l’expansió. Es posen a prova la seva resistència, paciència i capacitat per estimar incondicionalment. Aquests reptes poden manifestar-se com a separacions temporals, malentesos profunds o circumstàncies que exigeixen un canvi fonamental.
La dualitat té un paper crucial en aquest viatge. La flama divina masculina i la divina femenina s’entrellacen en una dansa còsmica, cercant equilibrar les energies i trobar la unitat dins de la diversitat. És un procés en què tots dos aprenen a apreciar i abraçar les qualitats úniques de l’altre, transcendint les limitacions dels rols de gènere tradicionals.

Flames bessones, connexió unica, amor, plaer, sexe intens, unio,,caçador i corredor, separacio

Les flames bessones s’esforcen per la unitat, confiant que cada experiència, per més dolorosa que sigui, els acosta un pas més cap a la realització de la seva connexió espiritual. S’adonen que el viatge no es tracta només de la relació amb l’altre, sinó de la relació amb ells mateixos i amb l’univers.
Tot i que no és un corriol fàcil, la recompensa d’assolir la plenitud espiritual i la connexió còsmica fa que cada pas sigui invaluable. Al viatge de les flames bessones, l’amor es converteix en un catalitzador per a l’expansió de l’ànima i una celebració de la connexió espiritual.

PROCÉS CAP A LA UNIÓ

1 RECONEIXEMENt

Aquest és el primer pas crucial en el procés d’ànimes bessones. Ambdues persones senten un reconeixement profund quan es troben, com si s’haguessin estat buscant durant molt de temps.

2 connexió2

Les ànimes bessones solen experimentar una connexió instantània i una sensació de familiaritat en la relació. Sovint hi ha una forta atracció i una sensació de comoditat mútua des del principi.

3 desafiaments

A mesura que la relació progressa, poden sorgir desafiaments. Les flames bessones poden tenir diferències notables en les seves personalitats, antecedents o experiències de vida, cosa que porta a situacions que desafien la relació.

4 separació

En alguns casos, les flames bessones poden experimentar períodes de separació temporal. Poden ser dolorosos, però estan destinats a catalitzar el creixement individual i la sanació.

5 creixement

Totes dues ànimes experimenten un marcat creixement personal al llarg del procés. Els reptes i les separacions actuen com a oportunitats per a l’autoreflexió i la transformació individual.

6 sanació

Part fonamental del procés és la sanació mútua. Les flames bessones serveixen com a miralls per als traumes i les ferides de l’altre, proporcionant l’oportunitat de guarir i superar velles ferides.

7 reunió

Després d’enfrontar els desafiaments i completar el creixement personal, les ànimes bessones busquen la reunió i la unió. Aquest pas implica la integració de les energies i la realització de la connexió espiritual.

8 propòsit

Les ànimes bessones que han aconseguit la unió sovint troben un propòsit comú i treballen juntes per co-crear les seves vides. Poden sentir una connexió profunda amb un propòsit espiritual compartit.

9 harmonia

A mesura que les ànimes bessones avancen en la seva relació, busquen l’equilibri i l’harmonia a les seves vides. La comprensió mútua, l’acceptació i la connexió espiritual contribueixen a una relació més profunda i més satisfactòria.

LA TERÀPIA

Flames bessones, connexió unica, amor, plaer, sexe intens, unio,,caçador i corredor, separacio

En aquest procés de flames bessones és habitual sentir que la teva vida es capgira. Hi haurà moments en els quals, et semblarà que has perdut el seny pels sentiments tan intensos que sents al poc de conèixer la teva flama. D’altres, no podràs pensar en res més impedint inclús, que et concentris en la feina. Pot créixer en tu la necessitat de parlar del tema a totes hores i en un instant decidiràs que ja no en vols saber res. Per altra banda, tenim l’energia sexual que és, possiblement, la més intensa que hagis sentit mai. I fins i tot, quan la teva flama està molt lluny de ser el teu prototip d’amant o parella.
Si no pots centrar-te o entres en contradicció perquè ja tens parella o perquè no suportes estar lluny de la teva flama, és el moment de buscar ajuda.

Flames bessones, connexió unica, amor, plaer, sexe intens, unio,,caçador i corredor, separacio

Ens enfocarem a identificar i abordar possibles bloquejos o desequilibris energètics que puguin obstaculitzar la connexió entre les flames bessones. Això implica la neteja i l’alliberament d’energies estancades o negatives.
Un altre aspecte molt important a treballar, és la por. Ens endinsem en un món desconegut que s’escapa dels teus valors, experiències prèvies, somnis… Tenim pànic a no poder estar amb aquella persona, o ben al contrari a arribar a la unió. Por al que hem de renunciar, als danys que puguem causar o com hem d’estructurar la nostra vida.
T’ajudaré amb la teva seguretat i autoestima. A aconseguir aquella fortalesa que requereixes per encarar els nous reptes.

 

Flames bessones, connexió unica, amor, plaer, sexe intens, unio,,caçador i corredor, separacio

A través de la teràpia pots transitar més fluidament, aquells aspectes de la teva existència per als quals, ha arribat l’hora de sanar.
Una altra qüestió important és el focus constant en la teva flama i que desvies del teu propòsit de vida del moment. On et focalitzes és on envies l’energia i per tant, en mig d’aquest procés pots percebre que la feina minva o que les teves relacions amb les amistats o família es refreden o et cansen.
També el que et pots trobar és un desig sexual il·lògic per tu i irrefrenable que et porta a l’obsessió per l’altra persona.
Tots aquests malestars i desequilibris es poden alleugerir amb la teràpia perquè sigui més lleuger seguir amb la teva vida.

L’aspecte més cru de tot aquest procés és quan tens parella o família. Pot ser que fins ara visquessis bé, inclús que segueixis estimant la teva parella. I és llavors, quan s’entra en culpes, remordiments i lluitem en contra de tot allò que sentim i és nou per nosaltres.
La connexió amb una flama va més enllà dels lligams que es tinguin, de la distància que et separi o de la diferència entre vosaltres. L’única cosa que saps, és que vols aquella unió.
Amb la teràpia treballarem la culpa i t’ajudaré a entendre perquè vas en una direcció o cap a una altra i com focalitzar-te cap a allò que realment és prioritari per tu i a ignorar els pensaments recurrents de la teva flama.

Comparteix