Saltar al contenido

TALLER: ABUNDÀNCIA

Mereixes tenir tot allò que desitges

Moltes persones associen l’abundància al diners. I sí, també un benestar econòmic en forma part. Però realment una persona abundant no és la més rica, sinó la que té el cor més ple.

Vols tenir molts diners, bé. Però sense amor, salut, amistats, família… creus que tenen el mateix valor? Què necessites realment per tenir una vida plena?

TALLER

Etimològicament prové del llatí abundantia i fa referència a una gran quantitat d’alguna cosa. La paraula «alguna cosa», com que és un pronom indefinit, inclou l’espectre complet de coses per les quals es pot ser abundant.

El significat de la paraula abundància és, en definitiva, ser feliç amb allò que ets i tens.

Taller abundància a Vic
Nuskanna Nuska Anna Terapeuta canalitzadora radiestesia akashics reiki arquetips reservar cita taller pendols

En aquest taller compartiré diferents pràctiques per:
– Ser conscients del punt on ens trobem.
– Detectar els bloquejos.
– Fixar objectius clars.
– Transformar la vostra energia.
– Aprendre meditacions, exercicis, rituals…

En definitiva, aprendreu tot el necessari per canviar la vostra energia, mentalitat, emocions i realitat per atreure l’abundància a la vostra vida.

A qualsevol persona respectuosa amb afany de conèixer noves eines, amb ganes d’aprendre i el desig de fer-se la vida més fàcil.

No és necessari tenir cap habilitat en especial, ni tan sols estar habituada a meditar. I després del taller amb les pràctiques veuràs els canvis en la teva vida.

Taller abundància a Vic

11 de FEBRER de 2024

9.00 a 20.00h al centre de VIC (Barcelona)

PREUS: 170€

INSCRIPCIÓ: 50€ al reservar la teva plaça i la resta el dia del taller.

O ESTALVIA 10€ si pagues per avançat el total del taller en el moment de la inscripció:160€

El preu inclou dossier, regal, ritual i esmorzar.
No està inclòs el dinar.
Cadascuna pot portar carmanyola per menjar al centre o es pot sortir a un bar o restaurant.

Per formalitzar la inscripció cal enviar un WhatsApp indicant Abundància i nom i cognoms
i realitzar pagament per Bizum de la reserva: 621 18 00 93.
Per consultes podeu enviar un WhatsApp, correu electrònic a info@nuskanna.com
o contactar a través del formulari que trobareu a continuació.

TESTIMONIS

Ha estat un taller on s’ha aprofundit molt, que et fa obrir els ulls als canvis que vols aconseguir o per on començar i encaminar-te,

Sobretot, l’Anna en tot moment ha estat preocupada perquè estiguéssim bé i còmodes en tot moment.

Per mi ha estat tota una experiència genial.

S. H. L.

Recomano molt el curs de l’abundància. Personalment, m’ha servit per poder canviar el concepte de moltes idees limitants que, sense saber-ho m’estaven impedint fluir amb el que desitjava. L’Anna aporta molta informació sobre el tema alhora que ho fa molt pràctic perquè puguem interioritzar els coneixements, a més això permet que després siguis més autònoma i sigui més fàcil de fer-los a casa.

També destaco el fet que l’Anna encabeix molts moments durant el curs per poder explicar les nostres inquietuds i això genera un ambient de treball molt agradable i et permet conèixer i compartir amb tothom. Moltes gràcies a l’Anna i a les companyes per acompanyar-me en aquesta nova aventura! Ha estat tot un encert fer aquest curs!!

G. G. M.

Gràcies, Anna per tot el que ens aporteu, a mi i al món. Recomano a tothom que et conegui i s’animi a treballar-se i evolucionar amb la teva ajuda. Ets meravellosa i estic encantada de la vida de conèixer-te i que la vida t’hagi posat al meu camí.

Gràcies. Gràcies. Gràcies.

A. G. L.

He viscut una experiència enriquidora i he après molt contingut per aplicar a la meva vida i ho he fet amb gent encantadora.

I. C. F.

L. R. K.

Tots els cursos que he fet amb tu molt bé. Tots els dels pèndols com l’altra, que ara no recordo com es deia com aquest de l’abundància.

MA. M. P.

CONDICIONS DELS TALLERS:
Les places es reservaran per ordre d’inscripció després de formalitzar el pagament i fins a arribar a un màxim de 10 persones.
En el cas d’excedir el nombre d’inscripcions, s’entrarà en llista d’espera o es proposarà repetir el taller en una altra data.
En el cas, d’haver abonat l’import i no poder assistir, no es farà devolució dels diners a excepció que hi hagi causes greus justificades.
No perdríeu els diners, és donaria l’opció d’apuntar-se en propers tallers restant l’import pagat.

ELS TALLERS

Comparteix